Creatievegroep Zuidvreugde

Deze creatieve damesgroep is in 1980 ontstaan en kwam toen één keer per week samen in het vroegere wijkcentrum “de Zuidhoek” in Velp, vandaar de naam “Zuidvreugde”. Dezelfde groep komt nu wekelijks samen op de dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in het “Buurthuis De Poort” in Velp. Ze maken gebruik van de hobbyruimte op de 1e. verdieping. Ons seizoen loopt van half september tot en met eind mei. De huidige coördinator is mevrouw Mary Peterse. Zij zorgt voor de aanschaf van de materialen en heeft vaak leuke, originele ideeën en voorbeelden van de verschillende artikelen en cadeaus die we in clubverband maken.
Ook de leden zelf hebben hun eigen inbreng en werken we het idee van dat lid uit.
Wij maken 3D-kaarten voor verjaardagen, Kerst, enz. Bloemstukken voor de feestdagen als Kerst en Pasen. Leuke cadeaus voor de verkoop op de kerstmarkt van het “Buurthuis De Poort”.
De opbrengst van deze artikelen is bestemd voor de aanschaf van nieuwe materialen en het jaarlijkse, gezamenlijke etentje. De meeste leden van deze damesclub zijn al jaren lid en vormen een gezellige, hechte groep waarin men elkaar helpt en stimuleert en waar ook lief en leed gedeeld wordt. De groep wordt helaas steeds kleiner zodat nieuwe leden van harte welkom zijn. Denkt u, dat is wel iets voor mij, in clubverband iets creatiefs maken, voor de gezelligheid en contact met anderen. Meldt u dan aan en kom vrijblijvend langs op de dinsdagmiddag en doe eens een keer mee.

Plaats een reactie