Over ons

Het bestuur van Stichting Buurthuis is vanaf de oprichting in 2014 bezig vorm te geven aan het gedachtegoed “Een buurthuis van, voor en door buurtbewoners”. Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen. Al onze vrijwilligers werken samen met de beheerder Marten om dit te laten slagen.

Het bestuur van Buurthuis de Poort is trots op alle samenwerkingsverbanden die de afgelopen jaren zijn ontstaan. Overleg en een goede omgang met al deze partijen is 1 van de werkwijzen van het bestuur die het buurthuis tot een succes maakt. Op dit moment zijn binnen Buurthuis de Poort aanwezig (vast of tijdelijk):  Viva Rheden, Radar, RIBW, Humanitas, Wijkplatform, trombosedienst, GGD Gelderland-midden, Sportdorp Velp, Basisschool de Kameleon, stichting de Magneet, Inloophuis, wijkagent, Vivare, Oranjevereniging Velp en COA.

Het bestuur heeft als doel beheer en exploitatie van het buurthuis ten behoeve van het organiseren van maatschappelijke activiteiten in buurthuis de Poort te Velp. Deze maatschappoelijke activiteiten zijn er voor de inwoners van de gemeente Rheden, met nadruk de bewoners van Velp-Zuid. De vele voorbeelden van het alsmaar groeiende aanbod van activiteiten vindt u in het hoofdmenu. We zijn bijzonder trots op alle oude en nieuwe vrijwilligers die ons met raad en daad bij staan.

 

Plaats een reactie